Legit Wheels

Het gemak... luxe... verrassend veel ruimte... voordelig... opvallend...

Dat zijn de gedachtes die je krijgt als je voor het eerst in een Legit stapt. Als je hem ziet wil je er gelijk een ritje in maken. Als je een ritje maakt merk je dat hij heel erg veel luxe heeft. Op afstand je deuren ontgrendelen, elektrische ramen, radio met bluethoot, digitaal dashboard met achterruitkijk camera, 12V aansluiting, kantel dak, kantelraam achter, ruime achterbank, verwarming, automaat rijden. Het is instappen en rijden.

Onderhoud en kosten.

Heb je de Legit eenmaal aangeschaft dan heb je enkel de kosten van de verzekering en het opladen. De Legit heeft een elektro motor en elektromotoren hebben verder geen onderhoud nodig. Het enige wat na slijtage vervangen zal moeten worden zijn de banden en remmen. Maar dat is logisch.

De toepassingen van een Legit is eindeloos.

Je kan hem gebruiken als bezorgscooter voor voedselbestelservice's zoals fastfoodbedrijven, pizzeria's, snackbars of cateringbedrijven. Aannemers of schoonmaakbedrijven kunnen veel kwijt in de Legit en voordelig naar klanten rijden. Hotels kunnen de Legit gebruiken voor hun gasten. Je werknemers kunnen het als werkvervoer gebruiken. Je kan er zelf mee rijden op kosten van de zaak. Misschien verzin je zelf een toepassing.

Daarbij komt nog dat als je de Legit als bedrijf koopt, je heel veel voordeel krijgt. (druk op de link voor uitleg)

Een voordeel van 64% is investeren.

Een Legit kopen is winst maken. Met 64% subsidie kost een Legit met lithium batterij geen €5250,00 maar €1890,00 een voordeel van €3360! Je hebt alle voordelen van het elektrisch rijden in een overdekte scooter en na 1, 2 of 3 jaar later is die Legit nog steeds meer waard dan dat je er uiteindelijk voor betaald hebt. Je kan hem dan verkopen of inruilen en weer opnieuw beginnen met een nieuwe Legit. Dus maak een afspraak voor een proefrit of bestel er één.

Overweeg je om een Legit aan te schaffen?